Wimbledon: Αποσύρθηκε η Χάλεπ!

Η κάτοχος του τίτλου, Σιμόνα Χάλεπ, δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γαστροκνήμιο (γάμπα) με αποτέλεσμα να αποσύρει τη συμμετοχή από 2ο συνεχόμενο Grand Slam.

Wimbledon: Αποσύρθηκε η Χάλεπ!

Η Νο3 του κόσμου είχε αποχωρήσει από την αναμέτρηση κόντρα στην Αντζελίκ Κέρμπερ στο τουρνουά της Ρώμης και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί ξανά.

Η Ρουμάνα βρέθηκε στα γήπεδα του All England προπονήθηκε αυτές τις ημέρες, αλλά τελικά, όπως δήλωσε, δεν αισθάνθηκε έτοιμη για να αγωνιστεί στο 3ο Grand Slam της σεζόν.

“Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω την αποχώρησή μου από το Wimbldeon, καθώς ο τραυματισμός μου στο γαστροκνήμιο δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως.”, δήλωσε η κάτοχος του τίτλου.

“Έδωσα ό,τι είχα για να αγωνιστώ στο Wimbledon και ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη να επιστρέψω για να υπερασπιστώ τον τίτλο μου. Δυστυχώς το σώμα μου δεν συνεργάστηκε.”

“Είμαι αρκετά λυπημένη που χρειάστηκε να πάρω αυτή την απόφαση. Αυτή η σεζόν ήταν δύσκολη, αλλά το να χάσω δύο συνεχόμενα Majors την κάνει ακόμα πιο δύσκολη τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά.”