Τσιτσιπάς: Πέθανε η γιαγιά του ανήμερα του τελικού του Roland Garros - Η συγκινητική ανάρτησή του

Λίγη ώρα πριν ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον τελικό του Roland Garros, πέθανε η αγαπημένη του γιαγιά. Η συγκινητική ανάρτησή του.

Τσιτσιπάς: Πέθανε η γιαγιά του ανήμερα του τελικού του Roland Garros - Η συγκινητική ανάρτησή του

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Γκραν Σλαμ του Roland Garros, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακοίνωσε μέσω Facebook, πως πέντε λεπτά πριν μπει στο κορτ για τον τελικό κόντρα στον Τζόκοβιτς, η γιαγιά του πέθανε.

Τηλεθέαση: Σχεδόν πέντε ώρες με Τσιτσιπά - Δείτε τι νούμερα έκανε η ΕΡΤ

"Η ζωή δεν είναι μόνο νίκη ή ήττα. Πρόκειται για την απόλαυση κάθε στιγμής της ζωής, είτε μόνος είτε με άλλους. Ζώντας μια ουσιαστική ζωή, χωρίς δυστυχία και κατάντια. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις τις νίκες είναι κάτι, αλλά όχι τα πάντα. Πέντε λεπτά πριν μπω στο κορτ η πολυαγαπημένη μου γιαγιά έχασε τη μάχη με τη ζωή. Μια σοφή γυναίκα, της οποίας η πίστη στη ζωή και η προθυμία να δώσει και να παρέχει, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλου ανθρώπου που έχω συναντήσει. Είναι σημαντικό να έχουμε περισσότερους ανθρώπους σαν εκείνη, σε αυτόν τον κόσμο. Επειδή άνθρωποι σαν εκείνη, σε κάνουν ζωντανό. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν, αυτό δεν θα ήταν δυνατό".