Τσιτσιπάς: Eυγνώμων αν έφτανα τις μισές επιτυχίες του Τζόκοβιτς (vid)!

Μετά το πέρας του τελικού του Ρολάν Γκαρός κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε το μικρόφωνο και τόνισε ότι θα ήταν ευγνώμων αν στην καριέρα του έφτανε τις μισές επιτυχίες του αντιπάλου του

Τσιτσιπάς: Eυγνώμων αν έφτανα τις μισές επιτυχίες του Τζόκοβιτς (vid)!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε μετά το τέλος του συγκλονιστικού τελικού κόντρα στον σπουδαίο Σέρβο, Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Ήταν μια πολύ μεγάλη μάχη σήμερα, προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα με όλες μου τις δυνάμεις. Έπαιξα πρώτη φορά σε έναν μεγάλο τελικό, είμαι πολύ χαρούμενος για τη διαδρομή μου μέχρι σήμερα. Ο Νόλε όμως μας έχει δείξει πόσο μεγάλος πρωταθλητής είναι και πόσο σπουδαίες εμφανίσεις μπορεί να κάνει.

Τζόκοβιτς: «Στέφανε, θα κερδίσεις πολλά Γκραν Σλαμ» (vid)

Πρέπει να πω ότι εμπνέομαι από όσα έχει πετύχει και θα ήμουν ευτυχισμένος ακόμη και αν καταφέρω να πετύχω τα μισά στην υπόλοιπη καριέρα μου. Είναι μια ομαδική προσπάθεια, μπορεί να φαίνονται μόνο οι αθλητές, όμως υπάρχει και μια μεγάλη ομάδα πίσω μας.

Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα με τους φιλάθλους ξανά στο γήπεδο. Η ομάδα μου με στήριξε, με βοηθά να φτάσω στους στόχους μου, είναι μια δύσκολη επιδίωξη και ευχαριστώ το Roland Garros για δύο υπέροχες εβδομάδες. Ελπίζω να επιστρέψω και να χαρίσω ξανά ένα ωραίο θέαμα στον κόσμο».