Τζόκοβιτς: «Στέφανε, θα κερδίσεις πολλά Γκραν Σλαμ» . Τι είπε στους Έλληνες (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στις δηλώσεις του αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Έλληνες.

Τζόκοβιτς: «Στέφανε, θα κερδίσεις πολλά Γκραν Σλαμ» . Τι είπε στους Έλληνες (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατάκτησε το Roland Garos κάνοντας επική ανατροπή κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά και στις δηλώσεις του αποθέωσε τον Έλληνα πρωταθλητή. Αρχικά αφιέρωσε τη νίκη του στην ομάδα που τον προπονεί.

«Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Άλλη μια φορά η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη. Θέλω να πω τόσα πολλά στην ομάδα μου και την οικογένειά μου εκεί στο box… Επαιξα σε αυτό το επίπεδο απέναντι σε τόσο σπουδαίους πρωταθλητές και ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Από την στιγμή που βρέθηκα 0-2 πίσω στο σκορ ήταν εξαιρετικά δύσκολο, όμως τα κατάφερα».

Στη συνέχεια ο Νόλε αναφέρθηκε στον Τσιτσιπά τονίζοντας ότι καταλαβαίνει την απογοήτευση του, αλλά θα γίνει ακόμα καλύτερος.

«Καταλαβαίνω πόσο δύσκολη είναι αυτή η στιγμή. Το έχω περάσει κι εγώ. Είναι από τα παιχνίδια που μπορείς να μάθεις και να βγεις καλύτερος. Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσεις πολλά γκραν σλαμ στην πορεία. Μεγάλο σεβασμό σε σένα και την ομάδα σου», ανέφερε ο Σέρβος.

Τσιτσιπάς: Eυγνώμων αν έφτανα τις μισές επιτυχίες του Τζόκοβιτς!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναφέρθηκε στους Έλληνες, αφού αρκετοί βρίσκονταν στο κεντρικό κορτ και τόνισε πως έχουν την αγάπη του. «Μπορεί να μην έχω τα νιάτα του Στέφανου, αλλά πάντα βρίσκω το κίνητρο να παλεύω τα ματς. Και σε αυτό με βοηθάει η οικογένειά μου. Όπως είπε ο Στέφανος είναι μια προσπάθεια της ομάδας και όχι του ενός. Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω τίτλους. Επαιξα δύο αξέχαστα παιχνίδια για την καριέρα μου με τον Ναδάλ και τον Στέφανο σήμερα που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θέλω να πω κάτι και στους Ελληνες με τους οποίους έχουμε αδερφική σχέση. Να τους στείλω την αγάπη μου», ανέφερε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.