Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ήρθε η ώρα να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω απέναντι στον Τζόκοβιτς»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στον τελικό του Roland Garros και στην αναμέτρηση απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς - Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ήρθε η ώρα να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω απέναντι στον Τζόκοβιτς»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στις 16:00 (ΕΡΤ-1) στον τελικό του Roland Garros τον Νόβακ Τζόκοβιτς, σε μία ιστορική στιγμή για τον ίδιο.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, αναφέρθηκε στη μεγάλη μάχη κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, σχολιάζοντας τα εξής: «Είμαι άνθρωπος που παλεύω. Δεν παραιτούμαι εύκολα. Στον ημιτελικό πιστεύω ότι έκανα κάποια πράγματα σωστά που λειτούργησαν υπέρ μου. Προσπαθούσα συνεχώς να δίνω κουράγιο στον εαυτό μου και να έχω θετική σκέψη. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να συγκεντρωθώ.

Ποτέ δεν γνώριζα σε ποια ηλικία θα μπορούσε να έρθει κάτι τέτοιο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι έχω δείξει πειθαρχία και συνέπεια μέχρι τώρα και ότι έχω παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση.

Ήρθε η ώρα να πάρω τις ευκαιρίες μου. Ήρθε η ώρα να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω απέναντι στον Τζόκοβιτς. Ανυπομονώ να αφήσω ολόκληρο το σώμα μου μέσα στο court".