Σάκκαρη: «Αγχώθηκα, αλλά θα μάθω από αυτό»

Η Μαρία Σάκκαρη στάθηκε στο άγχος που είχε όταν κατάλαβε πως θέλει έναν πόντο για να προκριθεί στον τελικό του Roland Garros.

Σάκκαρη: «Αγχώθηκα, αλλά θα μάθω από αυτό»

Η Μαρία Σάκκαρη μετά την ήττα από την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα στον ημιτελικό του Roland Garros, στάθηκε στο άγχος που την κυρίευσε όταν έφτασε έναν πόντο από τον τελικό!

Η σπουδαία Ελληνίδα τενίστρια, δεν αναζήτησε δικαιολογίες για την ήττα της από την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα στον ημιτελικό. Παραδέχτηκε πως δεν διαχειρίστηκε όπως έπρεπε πνευματικά τον αγώνα, όταν έφτασε σε match point.

Κρεϊτσίκοβα - Σάκκαρη 2-1: Έναν πόντο από τον τελικό του Roland Garros βρέθηκε η Μαρία

«Ναι, πρέπει να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Αγχώθηκα αρχίζοντας να σκέφτομαι ότι βρίσκομαι μόλις έναν πόντο από τον τελικό. Υποθέτω ότι είναι λάθος ενός πρωτοεμφανιζόμενου. Το καλό είναι ότι όταν δώσω ξανά στον εαυτό μου την ευκαιρία να είμαι σε αυτήν τη θέση, τότε ξέρω ότι δεν χρειάζεται να το ξανακάνω. Μόλις αγχώθηκα λίγο, το παιχνίδι μου έγινε πιο παθητικό και ειδικά στους σημαντικούς πόντους. Νομίζω ότι είναι ανθρώπινα συναισθήματα, αλλά νομίζω ότι θα μάθω από αυτό.

Μαρία Σάκκαρη: Θα έφτανε στο νούμερο 9 της παγκόσμιας κατάταξης εάν κατακτούσε το Roland Garros

Η απώλεια πονάει πολύ, γιατί ήμουν τόσο κοντά. Ήμουν μόλις έναν πόντο μακριά. Αλλά τι μπορείς να κάνεις; Υπάρχουν πολλά θετικά και μερικά αρνητικά. Απλώς πρέπει να προχωρήσω και να δω πώς θα το κάνω την επόμενη φορά», τόνισε χαρακτηριστικά η Μαρία Σάκκαρη.