Σάκκαρη: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα, απίστευτο που είμαστε δύο Έλληνες στα ημιτελικά» (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στην παρθενική της πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros κάνοντας αναφορά και στην παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στους «4» της ίδιας διοργάνωσης. 

Σάκκαρη: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα, απίστευτο που είμαστε δύο Έλληνες στα ημιτελικά» (vid)

Στα ημιτελικά του Roland Garros προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη έπειτα από την επιβλητική της νίκη εις βάρος της Ίγκα Σβίατεκ.

Σάκκαρη - Σβίατεκ 2-0: Μαγική Μαρία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros (highlights)

Στις πρώτες της δηλώσεις η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της νέας της επιτυχίας, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στην ίδια φάση της διοργάνωσης.

Αρχικά δήλωσε: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Δε θα μπορούσα να το καταφέρω χωρίς την ομάδα μου. Έχουμε δρόμο μπροστά μας.

Δε θα σας πω ποιο ήταν το μυστικό μου γιατί με την Ίγκα θα ξαναπαίξουμε. Το απόλαυσα σήμερα. 'Ηταν ένα πολύ σημαντικό ματς. Αλλά αυτό που απόλαυσα περισσότερο είναι ότι έπαιξα σε ένα από τα πιο ωραία γήπεδα στον κόσμο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου. Ελπίζω να αργήσουμε να έρθουμε και να μας υποδεχτείτε με μεγάλη αγάπη».

Στη συνέχεια είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Νομίζω ότι ο Τομ έκανε τα... μαγικά του. Εγώ τα εκτέλεσα. Δεν σκεφτόμουν ότι η Σβίατεκ είχε να χάσει σετ από την περσινή διοργάνωση. Ήξερα ότι αν παίξω το παιχνίδι μου θα είχα μία ευκαιρία να κερδίσω. Θα είναι πολύ δύσκολο το ματς αύριο.

Απίστευτο! Δύο Έλληνες στα ημιτελικά του Roland Garros; Αν μας το λέγατε πριν δύο χρόνια δε θα το πίστευε κανείς. Χαίρομαι πολύ. Το δείχνουμε πόσο αγαπάμε την Ελλάδα σε κάθε ματς».