Μαρία Σάκκαρη: «Η ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα» (vid)

Σπουδαία εμφάνιση από την Μαρία Σάκκαρη και πρόκριση στον 4ο γύρο του Roland Garros. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για τη νίκη της επί της Ελίζ Μέρτενς και τη συνέχεια.

Μαρία Σάκκαρη: «Η ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα» (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε τη μεγάλη νίκη με 7-5, 6-7 (2), 6-2 και μαζί την πρόκριση στον 4ο γύρο του Roland Garros, για πρώτη φορά στην καριέρα της. Άφησε εκτός την Ελίζ Μέρτενς και συνεχίζει....

Μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, είπε πως έδωσε τον καλύτερό της εαυτό εγκεφαλικά, στο τρίτο σετ, ενώ επίσης ανέφερε πως ήταν ένα ιδιαίτερο ματς και πως θα απολαύσει πρώτα τη νίκη και μετά θα σκεφτεί το επόμενο παιχνίδι.

Roland Garros: Για πρώτη φορά στους «16» η Σάκκαρη, 2-1 τη Μέρτενς! (highights)

«Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς. Ήταν δύσκολο, η ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα και τι είχα μέσα μου. Έβγαλα τον καλύτερό μου εαυτό εγκεφαλικά στο 3ο σετ και βγήκε έτσι.

Υπήρχαν στιγμές που έβραζα, έχω δουλέψει πολύ για να μπορώ να το αφήνω πίσω όταν βράζω έτσι και ελπίζω να συνεχίσω έτσι.

Με την Κένιν έχουμε παίξει αρκετές φορές. Φυσικά παίζει καλά. Δεν ξεκίνησε καλά αλλά είναι μέσα στις 10 καλύτερες γυναίκες. Θα απολαύσω τη σημερινή νίκη και από αύριο θα σκεφτώ τη συνέχεια.

Ήταν πολύ ωραία ατμόσφαιρα, είχα τους δικούς μου ανθρώπους εδώ και ήταν πολύ ωραία».