Νισίοκα - Τσιτσιπάς 0-2: Άνετη πρόκριση στα ημιτελικά του Lyon Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Γιοσιχίτο Νισιόκα με 6-3, 6-4 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Lyon Open. 

Νισίοκα - Τσιτσιπάς 0-2: Άνετη πρόκριση στα ημιτελικά του Lyon Open

Για έκτη φορά μέσα στο 2021 ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση σε ημιτελική φάση ενός τουρνουά. Ο Έλληνας πρωταθλητής απέκλεισε με 6-3, 6-4 τον Γιοσιχίτο Νισιόκα και το Σάββατο (22/5) θα αντιμετωπίσει στους «4» του Lyon Open τον Λορέντζο Μουσέτι ο οποίος απέκλεισε με 6-3,7-6 (2) τον Αλιάζ Μπέντενε.

Στο πρώτο σετ ο Νο. 5 τενίστας τον κόσμο προηγήθηκε με love service game και στη συνέχεια έκανε το μπρέικ για το 4-2. Με νέο love έκανε το 1-0 μέσα σε διάστημα μισής ώρας.

Στο δεύτερο σετ ο Ιάπωνας έσβησε το τριπλό μπρέικ πόιντ του Τσιτσιπά, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να κάνει το μπρέικ και προηγηθεί με 2-1.

Στην πορεία το υπερασπίστηκε για το 3-1 και με love service game έφτασε στο 4-2. Χωρίς να δυσκολευτεί ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε το 5-2 για να κλείσει το σετ στο 6-2.

Το εμπόδιο του Μουσέτι στα ημιτελικά δεν αποτελεί φόβητρο για τον Τσιτσιπά καθώς είχε νίκησε τον Ιταλό στο τουρνουά του Ακαπούλκο με 6-1, 6-3.