Στην καλύτερη θέση της καριέρας της η Σάκκαρη από Δευτέρα!

Στην υψηλότερη θέση της καριέρας της στην παγκόσμια κατάταξη της WTA θα βρεθεί την προσεχή Δευτέρα 17/5 η Μαρία Σάκκαρη, μετά την καλή της παρουσία στα πρόσφατα διεθνή τουρνουά.

Στην καλύτερη θέση της καριέρας της η Σάκκαρη από Δευτέρα!

Η ανοδική πορεία της Μαρίας Σάκκαρη συνεχίζεται, όπως φαίνεται από τα πρόσφατα αποτελέσματά της αλλά και από την εξέλιξή της στην παγκόσμια κατάταξη του τένις γυναικών.

Για του λόγου το αληθές, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια την προσεχή Δευτέρα (17/5) θα βρεθεί στην υψηλότερη θέση της καριέρας της στην κατάταξη της WTA.

Συγκεκριμένα, η Σάκκαρη θα μεταπηδήσει από το Νο19 στο Νο18, μια θέση που δεν είχε φθάσει ποτέ στο παρελθόν.

H 25χρονη τενίστρια έχει πραγματοποιήσει αξιόλογες πορείες στα πρόσφατα διεθνή τουρνουά, με αποκορύφωμα την πορεία της μέχρι τα ημιτελικά του Miami Open.

Παράλληλα, η Σάκκαρη έχει φτάσει μέχρι τη φάση των «16» στα Όπεν της Στουτγκάρδης και της Μαδρίτης, ενώ στο τρέχον Italian Open αποκλείστηκε στους «32» της διοργάνωσης από την Κόκο Γκοφ σε τρία σετ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά τον οριακό αποκλεισμό του στο ιταλικό Masters από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, θα παραμείνει στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP, με 1.015 βαθμούς περισσότερους από τον Ντόμινικ Τιμ.