Τζόκοβιτς - Τσιτσιπάς 2-1: Στα ημιτελικά της Ρώμης ο Σέρβος (highlights)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε με ανατροπή τον Στέφανο Τσιτσιπά (4-6, 7-5, 7-5) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης

Τζόκοβιτς - Τσιτσιπάς 2-1: Στα ημιτελικά της Ρώμης ο Σέρβος (highlights)

Έπειτα από τρεις ώρες και 11 λεπτά ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Στέφανου Τσιτσιπά και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε το πάνω χέρι στα σετ καθώς την Παρασκευή (14/5) είχε πραγματοποιήσει το 1-0 με 6-4 πριν κάνει την εμφάνιση της η βροχή.

Σήμερα ωστόσο ο Σέρβος εμφανίστηκε πιο ξεκούραστος και πίεσε στο έπακρο το σερβίς του Στέφανου κάνοντας συνολικά εννέα μπρέικ πόιντ.

Από την άλλη ο Τσιτσιπάς είχε αστάθεια στο παιχνίδι των γραμμών και δεν μπόρεσε σε κομβικό σημείο να πάρει πίσω το σερβίς του στο ένατο γκέιμ του δεύτερου σετ.

Στο τρίο και πιο καθοριστικό σετ ο Νόλε έσβησε το μπρέικ πόιντ του Στέφανου και με δύο διαδοχικά μπρέικ πήρε τα τρία τελευταία γκέιμ και παράλληλα το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Στις 19:30 θα διεκδικήσει την παρουσία του στον τελικό με το νικητή του ζευγαριού Σονέγκο - Ρούμπλεφ.