Madrid Open: Ο Περ αντίπαλος του Τσιτσιπά στον β' γύρο

Ο Μπενουά Περ πανηγύρισε την 2η νίκη του μέσα στο 2021 και "σφράγισε" το ραντεβού του με τον Στέφανο Τσιτσιπά για τον 2ο γύρο του Mutua Madrid Open (22:00, COSMOTE SPORT 6 HD).

Madrid Open: Ο Περ αντίπαλος του Τσιτσιπά στον β' γύρο

Κι όμως, ο Μπενουά Περ κέρδισε. Ο Γάλλος πανηγύρισε την 2η νίκη του μέσα στο 2021 και "σφράγισε" το ραντεβού του με τον Στέφανο Τσιτσιπά (22:00, COSMOTE SPORT 6 HD) για τον 2ο γύρο του Mutua Madrid Open.

Όχι μόνο νίκησε όμως, αλλά το έκανε και κόντρα σε έναν εκ των πιο φορμαρισμένων τενιστών του Tour.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι κατέκτησε το 500αρι τουρνουά στο Μόναχο, όμως στην πρεμιέρα του στη Μαδρίτη, είδε έναν... μεταλλαγμένο Περ, να τον αφήνει εκτός συνέχειας.

Τεράστιας σημασίας νίκη για τον 31χρονο Γάλλο, που παραπαίει τους τελευταίους μήνες. Πάντως, τη νίκη την πανηγύρισε έξαλλα, ολοκληρώνοντας το καλύτερό του ματς για φέτος, με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Περ επικράτησε με 6-4, 7-5 μετά από 74 λεπτά αγώνα, απέκλεισε το Νο31 του κόσμου και βελτίωσε το φετινό σερί του στο 2-11.

Τσιτσιπάς και Περ τέθηκαν αντιμέτωποι και στα μέσα Μαρτίου, στο τουρνουά του Ακαπούλκο, με τον Στέφανο να βγαίνει νικητής στα δυο σετ. Συνολικά, το μεταξύ τους Η2Η είναι στο 3-1, υπέρ του Έλληνα πρωταθλητή.

Μεγάλη νίκη κατέκτησε και ο Ματέο Μπερετίνι, που κέρδισε τον "εμφύλιο" με τον Φάμπιο Φονίνι και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του τουρνουά.

Ο Ιταλός, Νο10 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης, επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 και θα παίξει στη συνέχεια κόντρα σε έναν εκ των Άλμπερτ Ράμος Βινόλας και Φεντερίκο Ντελμπόνις.

Πηγή: Tennis24