Σάκκαρη: «Δεν θα φάω αρνί, αλλά δεν πειράζει - Είμαστε... ερωτευμένοι με το χώμα φέτος!»

Για τη σπουδαία πρόκριση στους «16» του Madrid Open επί της Ανέτ Κονταβέιτ μίλησε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία φέτος δεν θα φάει... αρνί για το Πάσχα!

Σάκκαρη: «Δεν θα φάω αρνί, αλλά δεν πειράζει - Είμαστε... ερωτευμένοι με το χώμα φέτος!»

Στους «16» του Madrid Open βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα η Μαρία Σάκκαρη, μετά την επιβλητική νίκη της με 6-3, 6-1 επί της Εσθονής Ανέτ Κονταβέιτ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε για τη μεγάλη της επιτυχία, τους στόχους της στη συνέχεια του τουρνουά και της σεζόν γενικότερα, αλλά και για το γεγονός ότι φέτος δεν θα φάει... αρνί για το Πάσχα!

«Οι τελευταίες 48 ώρες ήταν δύσκολες για μένα, διότι δεν ήμουν ευχαριστημένη από το πρώτο ματς, ήρθε και το Πάσχα... για να δέσει. Σίγουρα θα με βοηθήσει, βέβαια, η νίκη. Αρνί δεν θα φάω, αλλά δεν πειράζει!».

Madrid Open: Επιβλητική η Σάκκαρη, συνέτριψε την Κονταβέιτ! (vid)

Και συνέχισε η Σάκκαρη: «Αρχίζω και συνηθίζω το χώμα, βρίσκω τα πατήματά μου. Έχω μια σχέση... αγάπης και μίσους με το χώμα. Εξαρτάται από τις χρονιές μου! Αυτή τη φορά νομίζω ότι αγαπιόμαστε, όμως. Έχουμε ξαναερωτευτεί! Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον τρόπο που παίζω».

Συνεχίζοντας η Ελληνίδα τενίστρια είπε: «Δεν μπορώ να κρίνω την περσινή σεζόν, έγινε σε άλλη εποχή (σ. φθινόπωρο), είχε κρύο. Οι συνθήκες ήταν πιο δύσκολες. Τώρα ανοίγει ο καιρός, έχει ζέστη και η μπάλα φεύγει πιο πολύ. Μου πηγαίνουν πιο πολύ τα γήπεδα.

Είναι τα αγαπημένα τουρνουά αυτά τα τρία, οπότε μόνο θετικά σχόλια έχω προς το παρόν. Ελπίζω να μην αλλάξει αυτό! Δεν αλλάζει το ότι είμαστε στο χώμα. Ποτέ δεν βάζω χαμηλά τον πήχη! Βλέποντας και κάνοντας...».