Madrid Open: Επιβλητική η Σάκκαρη, συνέτριψε την Κονταβέιτ! (vid)

«Αέρινη» ήταν η Μαρία Σάκκαρη στο ματς δεύτερου γύρου του Madrid Open, ισοπεδώνοντας την Ανέτ Κονταβέιτ με 2-0 σετ, για να περάσει εμφατικά στους «16» του τουρνουά!

Madrid Open: Επιβλητική η Σάκκαρη, συνέτριψε την Κονταβέιτ! (vid)

Ποιος είδε τη Μαρία Σάκκαρη την Κυριακή του Πάσχα και δεν τη... φοβήθηκε!

Σίγουρα αυτό το συναίσθημα ήταν που κυρίευσε την αντίπαλο της στον δεύτερο γύρο του Madrid Open, την Ανέτ Κονταβέιτ, η οποία είδε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να είναι ασταμάτητη και να παίρνει με χαρακτηριστική άνεση το εισιτήριο για τους «16» του τουρνουά!

Η Σάκκαρη επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, καθώς δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στην Εσθονή αντίπαλό της, την οποία και συνέτριψε με 2-0 σετ, χάνοντας μάλιστα μόλις τέσσερα γκέιμ (!) σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Το τελικό 6-3, 6-1 λέει ξεκάθαρα την ιστορία της αναμέτρησης, με την Ελληνίδα τενίστρια να κυριαρχεί από το ξεκίνημα, χάνοντας όλο κι όλο έναν πόντο στο σερβίς της στο πρώτο σετ, κι αυτόν με διπλό λάθος, μετρώντας συνολικά 16/17! Είναι χαρακτηριστικό ότι η νίκη τελικά ήρθε σε μόλις 61 λεπτά...

Την Τρίτη (4/5) η Σάκκαρη θα διεκδικήσει την πρόκρισή της σε ακόμα έναν σπουδαίο προημιτελικό στο 1000άρι τουρνουά της Μαδρίτης, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά την 24χρονη Τσέχα Καρολίνα Μούτσοβα, η οποία με τη σειρά της απέκλεισε σήμερα το Νο2 του ταμπλό, την πανίσχυρη Ναόμι Οσάκα.