Barcelona Open: Τσιτσιπάς - Σίνερ με το βλέμμα στον τελικό!

Στα ημιτελικά του Barcelona Open, το μεσημέρι του Σαββάτου (24/4, 14:30) ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έρθει αντιμέτωπος με τον Γιάνικ Σίνερ.

Barcelona Open: Τσιτσιπάς - Σίνερ με το βλέμμα στον τελικό!

Ο Γιάνικ Σίνερ είναι το τελευταίο... εμπόδιο του Στέφανου Τσιτσιπά, στην πορεία του προς τον τελικό του Barcelona Open. Ο 20χρονος Ιταλός πρωταθλητής (Νο19 στην παγκόσμιακατάταξη) απέκλεισε τον Ρώσο, Αντρέι Ρούμπλεφ και θα βρεθεί στον δρόμο του Έλληνα τενίστα, ο οποίος στο τουρνουά της ισπανικής μεγαλούπολης δεν έχει χάσει σετ, όπως έκανε και στους τελευταίους οκτώ (!) αγώνες του.

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος έχει εδραιωθεί στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, δεν δυσκολεύθηκε απέναντι στον Καναδό Φέλιξ Οζιέ-Αλιασίμ (Νο 20 στον κόσμο), επικράτησε 6-3, 6-3 και πλέον απέναντι στον Σίνερ, θέλει να πάρει την πρόκριση στον τελικό για δεύτερο διαδοχικό τουρνουά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθώς προηγήθηκε ο θρίαμβος του στο Monte Carlo Masters.

Ο ημιτελικός έχει προγραμματισθεί το Σάββατο 24 Απριλίου για τις 14:30 (ώρα Ελλάδας), ενώ σημειώνεται, ότι στις δύο φορές που έχουν έρθει αντιμέτωποι Τσιτσιπάς και Σίνερ μετρούν από μία νίκη έκαστος.