Barcelona Open: Στα ημιτελικά και οι Ναδάλ, Καρένιο Μπούστα

Στους «4» του διεθνούς τουρνουά της Βαρκελώνης προκρίθηκε εύκολα ο Ραφαέλ Ναδάλ, ενώ την τετράδα των ημιτελικών συμπλήρωσε ο συμπατριώτης του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα. Νωρίτερα είχαν «τσεκάρει εισιτήριο» οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Γιάνικ Σίνερ.

Barcelona Open: Στα ημιτελικά και οι Ναδάλ, Καρένιο Μπούστα

Με... περίπατο πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Barcelona Open ο Ραφαέλ Ναδάλ, όπως άλλωστε αναμενόταν.

Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών σε χωμάτινες επιφάνειες και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά της Βαρκελώνης έχασε μόλις πέντε γκέιμ (!) απέναντι στον νεαρό Βρετανό Κάμερον Νόρι, τον οποίο νίκησε με 6-1, 6-4.

Στους «4» του διεθνούς τουρνουά της σειράς 500 της ATP, o σπουδαίος Ισπανός θα συναντήσει τον συμπατριώτη του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, ο οποίος λίγο αργότερα συμπλήρωσε την τετράδα των ημιτελικών ύστερα από αγώνα-θρίλερ με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν, τον οποίο λύγισε με 6-4, 3-6, 7-5.

Barcelona Open: Άνετα ο Τσιτσιπάς τον Αλιασίμ, θύμα έκπληξης ο Ρούμπλεφ!

Νωρίτερα προέκυψε το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών, όπου θα αναμετρηθούν ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Γιάνικ Σίνερ. Ο Έλληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε εύκολα του Φελίξ Οζέ Αλιασίμ, ενώ ο Ιταλός πιτσιρικάς έκανε την έκπληξη του τουρνουά αποκλείοντας τον Αντρέι Ρούμπλεφ.