Barcelona Open: Άνετα ο Τσιτσιπάς τον Αλιασίμ, θύμα έκπληξης ο Ρούμπλεφ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Φελίξ Οζέ Αλιασίμ χωρίς να χάσει σετ και πέρασε στα ημιτελικά του Barcelona Open. Θύμα έκπληξης έπεσε ο Αντρέι Ρούμπλεφ, καθώς ηττήθηκε από τον νεαρό Ιταλό Γιάνικ Σίνερ!

Barcelona Open: Άνετα ο Τσιτσιπάς τον Αλιασίμ, θύμα έκπληξης ο Ρούμπλεφ!

Μετά τους Μουνάρ και Ντε Μινόρ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πρόσθεσε και το όνομα του Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ στα... θύματά του στο φετινό Barcelona Open.

Στο πλαίσιο του δεύτερου χρονικά προημιτελικού του διεθνούς τουρνουά της σειράς 500 της ATP, o Έλληνας πρωταθλητής δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον άλλοτε «κακό του δαίμονα» (ο Καναδός είχε νικήσει στα πρώτα πέντε μεταξύ τους παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων και των τριών αναμετρήσεων σε επίπεδο Juniors), επικρατώντας με 2-0 σετ (6-3, 6-3) για να προκριθεί έτσι στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Εκεί θα βρει στον δρόμο του ένα από τα πλέον ανερχόμενα ταλέντα του παγκόσμιου τένις, τον μόλις 19χρονο Γιάνικ Σίνερ, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε πετάξει εκτός τουρνουά τον Αντρέι Ρούμπλεφ! Ο απίθανος Ιταλός επικράτησε 6-2, 7-6 (6) του Ρώσου, ο οποίος πάντως και στον αμέσως προηγούμενο αγώνα του με αντίπαλο τον άσημο Άλμπερτ Ράμος-Βίνολας (Νο46 στον κόσμο) είχε δείξει ότι είναι σχετικά ντεφορμέ.

Στους άλλους δύο προημιτελικούς, ο Ραφαέλ Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον ανερχόμενο Βρετανό Κάμερον Νόρι, ενώ ο Αργεντινός Ντιέγκο Σβάρτσμαν θα κοντραριστεί με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα από την Ισπανία.