Τσιτσιπάς: Στη μάχη του Μόντε Κάρλο με τον Καράτσεφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμετράται με τον Ασλάν Καράτσεφ το μεσημέρι της Τρίτης στο Μόντε Κάρλο (15:00, COSMOTE SPORT 6HD) στο Μόντε Κάρλο.

Τσιτσιπάς: Στη μάχη του Μόντε Κάρλο με τον Καράτσεφ

Δυστυχώς, η συνεχόμενη βροχόπτωση χάλασε εντελώς το πρόγραμμα της πρώτης γεμάτης μέρας αγώνων στο βασικό ταμπλό του Μόντε Κάρλο.

Μόλις τέσσερις αγώνες ολοκληρώθηκαν (ο ένας με απόσυρση του Μαρτίνεζ) με τον Ασλάν Καράτσεφ να εντυπωσιάζει στη νίκη του επί του Λορέντσο Μουσέτι και να τίθεται αντιμέτωπος με τον Στέφανο Τσιτσιπά το μεσημέρι της Τρίτης στο Μόντε Κάρλο (15:00, COSMOTE SPORT 6 HD).

Καιρού επιτρέποντος, ο εντυπωσιακός Ρώσος, που έχει κάνει ένα ανεπανάληπτο restart στην καριέρα του που τον μεταμόρφωσε από παίκτη Challenger σε τενίστα του Τοπ30, θα είναι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος στο πρώτο φετινό ματς του Στέφανου στο χώμα.

Η αυτοπεποίθηση του Ρώσου είναι "στο θεό", παίζει φοβερά ολοκληρωμένο τένις και δείχνει πως είναι μια χαρά παίκτης και στο χώμα.

Ο Στέφανος θα πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμος σε μια επιφάνεια στην οποία έχει πετύχει μεγάλες επιτυχίες (τελικός Μαδρίτης, ημιτελικά Ρολάν Γκαρός και Ρώμης) ούτως ώστε να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για μια μεγάλη πορεία στο Μονακό.

Η αναμέτρηση του Οζέρ Αλιασίμ με τον Γκαρίν θα ολοκληρωθεί την Τρίτη με τον Καναδό να προηγείται με break στο πρώτο σετ (4-2) (13:30 GR) ενώ στην πορεία της μέρας, αν προλάβουν να λάβουν χώρα, θα δούμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα ματς.

Ξεχωρίζουμε την αναμέτρηση του Νταβίντοβιτς Φοκίνα με τον Μπερετίνι αλλά και τις αναμετρήσεις Φούτσοβιτς-Σονέγκο και Κραϊνοβιτς-Μπασιλασβίλι όλα με ώρα έναρξης το νωρίτερο στις 17:00 GR.

Το βασικό είναι η βροχή να επιτρέψει τη διεξαγωγή όσων περισσότερων αγώνων για να μη γίνει "μύλος" το πρόγραμμα της διοργάνωσης και τρέχουν και δεν φτάνουν οι διοργανωτές τις επόμενες μέρες.

Πηγή: Tennis24