Τσιτσιπάς: «Να μείνω συγκροτημένος κόντρα στον Ίσνερ»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον αγώνα με τον Τζον Ίσνερ, στις δύσκολες συνθήκες του Ακαπούλκο αλλά και στη στήριξη του κοινού. 

Τσιτσιπάς: «Να μείνω συγκροτημένος κόντρα στον Ίσνερ»

Έπειτα από τη νίκη του κόντρα στον Μπενουά Περ ο Στέφανος Τσιτσιπάς στρέφει το βλέμμα του στη φάση των «6» του τουρνουά του Ακαπούλκο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Τζον Ίσνερ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στάθηκε στο καλό σερβίς του αντιπάλου του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στις δύσκολες καιρικές συνθήκες της περιοχής και στη μεγάλη στήριξη του κοινού.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τις συνθήκες στο Ακαπούλκο: «Ήταν σαν να κάνεις μπάνιο σε παγωμένη πισίνα, δεν ξέρω αν έχω ιδρώσει τόσο πολύ άλλη φορά στη ζωή μου. Δεν έχει σημασία όμως, κάθε μέρος είναι διαφορετικό και αυτό κάνει και το άθλημά μας τόσο μοναδικό. Πρέπει να προσαρμόζεσαι σε διαφορετικές συνθήκες, συνθήκες που για κάποιους παίκτες μπορεί να είναι προτιμότερες και για κάποιους άλλους όχι. Πρέπει να ιδρώσεις πολύ για να πετύχεις κάτι καλό εδώ και να δουλέψεις σκληρά».

Για τη στήριξη του κοινού: «Ένιωσα την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου. Ήταν από τους καλύτερους φιλάθλους που έχω αγωνιστεί μπροστά τους και πιστεύω πως είναι σημαντικό να το έχουμε αυτό πίσω στο τένις. Όταν ο κόσμος σε τροφοδοτεί με αγάπη, σε ανεβάζει πολύ ψηλά. Αυτό έγινε και σήμερα. Ήταν πολύ ξεχωριστά σήμερα και ελπίζω να παραμείνει έτσι. Αγαπώ και γω τον κόσμο με όλη την καρδιά μου».

Για τον αγώνα με τον Ίσνερ: «Θα κάνει πολλά καλά σερβίς και εγώ θα προσπαθήσω να επιστρέφω αυτά τα σερβίς και να δημιουργήσω μεγαλύτερα ράλι, αυτό θα είναι πολύ σημαντικό. Έχει πολύ δύσκολο σερβίς και ελπίζω να καταφέρω να μείνω συγκροτημένος και να έχω καθαρό μυαλό όταν σερβίρω. Είναι επικίνδυνο όταν αντιμετωπίζεις παίκτες σαν κι αυτόν, χρειάζεται πολλή υπομονή, λίγη τύχη και προσοχή στις λεπτομέρειες».