Τσιτσιπάς: «Δεν ήταν γραφτό να γίνει σήμερα»

Το πρώτο του σχόλιο μετά την ήττα από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο Australian Open έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Τσιτσιπάς: «Δεν ήταν γραφτό να γίνει σήμερα»

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ με 6-4, 6-2, 7-5 και έμεινε εκτός Australian Open.

Australian Open: Εκτός τελικού ο Τσιτσιπάς, έχασε 0-3 από τον Μεντβέντεφ

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά τη μεγάλη του νίκη απέναντι στον Ραφαέλ Ναδάλ δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Ρώσο πρωταθλητή ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα μετρώντας είκοσι συνεχόμενες νίκες.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Τσιτσιπάς έκανε ένα μικρό σχόλιο για την ήττα του λέγοντας: «Δεν ήταν γραφτό να γίνει σήμερα. Την αγάπη και τον σεβασμό μου στο κοινό, το αξίζει».

Στη συνέντευξη Τύπου εκθείασε τον Μεντβέντεφ δηλώνοντας: «Ξεκλειδώνει τα πάντα στο παιχνίδι, το διαβάζει πολύ καλά. Έχει εκπληκτικό σερβίς, θα έλεγα ότι είναι κοντά στο σερβίς του Ίσνερ. Έχει και εκπληκτικό παιχνίδι στη βασική γραμμή, που το κάνει πολύ δύσκολο. Ακόμα, λοιπόν, και αν επιστρέψεις το σερβίς, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρεις τον πόντο, πρέπει να δουλέψεις σκληρά. Παίζει πολύ έξυπνα».

Στη συνέχεια μίλησε και για τις τρεις συμμετοχές του σε ημιτελικά Grand Slam. «Είναι κρίμα διότι δουλεύεις τόσο σκληρά και όλοι ονειρεύονται μια νίκη σε Grand Slam. Δεν το σκέφτεσαι αρχικά, αλλά όσο πλησιάζεις στο τέλος γεμίζεις με σκέψεις. Νιώθεις ότι τα όνειρά σου είναι κοντά στο να γίνουν πραγματικότητα. Για μένα σημαίνει τα πάντα να είμαι εδώ που είμαι. Είναι δύσκολο να παίζεις σε ημιτελικό. Έχω αποδείξει ότι έχω το επίπεδο να νικάω αυτούς τους παίκτες», ήταν τα λόγια του.