Μεντβέντεφ: «Δύσκολη νίκη, φάνηκε κουρασμένος ο Τσιτσιπάς»

Δύσκολη χαρακτήρισε τη νίκη απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά ο Ντανίλ Μεντβέντεφ που τόνισε στις δηλώσεις του πως ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν κουρασμένος μετά τον αγώνα με τον Ραφαέλ Ναδάλ. 

Μεντβέντεφ: «Δύσκολη νίκη, φάνηκε κουρασμένος ο Τσιτσιπάς»

Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ που απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά με 6-4, 6-2, 7-5 και προκρίθηκε στον τελικό του Australian Open.

Australian Open: Εκτός τελικού ο Τσιτσιπάς, έχασε 0-3 από τον Μεντβέντεφ

Ο Ρώσος πρωταθλητής έφτασε τις είκοσι συνεχόμενες νίκες στο tour και πλέον θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (21/2, 10:30) τον Νόβακ Τζόκοβιτς με φόντο τον τίτλο.

Μετά την πρόκριση του στον τελικό ο Μεντβέντεφ αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Τσιτσιπά δηλώνοντας: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο, είδαμε πως εξελίχθηκε το παιχνίδι με τον Ράφα, το σκορ στα δύο παιχνίδια ήταν παρόμοιο. Φοβήθηκα λίγο μπορώ να πω, διότι φυσικά είναι ένας ημιτελικός grand slam. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, όμως είμαι χαρούμενος που έλεγξα το παιχνίδι, ιδίως σε ορισμένα δύσκολα σημεία. Δεν ξέρω πως θα εξελισσόταν το ματς αν πηγαίναμε σε τέταρτο σετ. Σίγουρα ήταν κουρασμένος μετά το παιχνίδι με τον Ράφα. Σε εκείνο το ματς ο Στέφανος έμοιαζε ξεκούραστος. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Όμως σήμερα είδα πως όταν τον κινούσα στο γήπεδο δυσκολευόταν»

Για το εάν έχει άγχος ενόψει του τελικού σχολίασε: «Δεν έχω πολύ πίεση, θα βγω στο γήπεδο και θα προσπαθήσω να παίξω όσο καλύτερα μπορώ».