Ο ξένος Τύπος για τον θρίαμβο του Τσιτσιπά: Η γκάφα του Ναδάλ και η επική ανατροπή (pics)

Δείτε πώς «είδαν» πέντε μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες τον θρίαμβο του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ράφα Ναδάλ στα προημιτελικά του Australian Open.

Ο ξένος Τύπος για τον θρίαμβο του Τσιτσιπά: Η γκάφα του Ναδάλ και η επική ανατροπή (pics)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με μεγάλη εμφάνιση άφησε εκτός συνέχειας το Ράφαελ Ναδάλ και προκρίθηκε με 3-2 (3-6, 2-6, 7-6, 6-4, 7-5) στους «4» του Australian Open.

Τσιτσιπάς: Το αντίδοτο στον κορονοϊό και τη «Μήδεια»

H νίκη του Τσιτσιπά (και η ήττα του Ναδάλ με ανατροπή) αποτέλεσε σημαντικό θέμα της πρώτης σελίδας των ιστοσελίδων των μεγαλύτερων εφημερίδων.

Η γαλλική Equipe είχε τον τίτλο: «Ο Τσιτσιπάς ανέτρεψε τον Ναδάλ σε πέντε σετ»

Και στο λιντάκι έγραφε: Έπεσε κεραυνός στη Rod Laver Arena λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Αυστραλίας με τον αποκλεισμό του Ισπανού Rafael Nadal από τον Έλληνα Στέφανο Τσιτσιπά, σε πέντε σετ, μετά από έναν απίστευτο αγώνα-ροκ (3-6, 2 -6, 7-6 [4], 6-4, 7-5).

Η Gazzetta dello Sport είχε τίτλο: «Εντυπωσιακή επιστροφή Τσιτσιπά, αποκλεισμός Ναδάλ στο 5ο σετ»

Και στο κείμενο έγραφε μεταξύ άλλων για τον Ναδάλ: «Λυπημένος, κουρασμένος και απογοητευμένος. Πόνεσε πολύ αυτή η ήττα».

H Marca είχε τον τίτλο: «Ο Ράφα Ναδάλ πέταξε προβάδισμα δύο σετ κόντρα στον Τσιτσιπά και είπε αντίο στην Αυστραλία»

Η El Mundo Deportivo στάθηκε στους χαμένους πόντους του Ισπανου στο τάι-μπρέικ: «Ο Nαδάλ πλήρωσε την αυστραλιανή γκάφα με την επική επιστροφή του Τσιτσιπά» ήταν ο τίτλος της.


Η επίσης ισπανική Sport είχε τίτλο: «Ο Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Ναδάλ στα προημιτελικά του Όπεν Αυστραλίας»

Kαι στο κείμενο αναφέρει: Ο Έλληνας τενίστας, ένας από τους υποψηφίους για να κυριαρχήσει στα γήπεδα της ΑΤΡ στο εγγύς μέλλον, νίκησε τον Ισπανό σε τέσσερις ώρες και δύο λεπτά παίζοντας εξαιρετικό τένις στα τρία τελευταία σετ, έχοντας ως όπλο το εξαιρετικό του σερβίς και παίρνοντας ρίσκο στα χτυπήματά του (έφτασε τους 60 winners)