Australian Open: Ανεπηρέαστος ο Τζόκοβιτς νίκησε τον Ράονιτς

Παρά τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Μίλος Ράονιτς με 7-6(4), 4-6, 6-1, 6-4 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open.

Australian Open: Ανεπηρέαστος ο Τζόκοβιτς νίκησε τον Ράονιτς

Αν και υπήρχαν αμφιβολίες για τη συμμετοχή του στον αγώνα ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατάφερε να αψηφήσει τον πόνο στους κοιλιακούς του και να επικρατήσει του Μίλος Ράονιτς με 7-6(4), 4-6, 6-1, 6-4.

Australian Open: Ενδέχεται να αποσυρθεί λόγω τραυματισμού ο Τζόκοβιτς

Παρά το πανίσχυρο σερβίς του αντιπάλου του ο Νόλε κατόρθωσε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και παράλληλα την πρόκριση για 12η φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά του Australian Open.

Ο Σέρβος πρωταθλητής ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 42 winners και μόλις 25 λάθη ενώ ο Ράονιτς είχε 50 winners (26 άσοι) αλλά και 34 αβίαστα.

Μετά τη νίκη του ο Νο. 1 τενίστας στον κόσμο υποστήριξε: «Ουσιαστικά δεν προετοιμάστηκα γι' αυτό το παιχνίδι. Τις προηγούμενες ημέρες έκανα ότι μπορούσα για να μπορέσω να αγωνιστώ. Οι γιατροί έκαναν εξαιρετική δουλειά και τους ευχαριστώ για όλα. Θα κοιτάω κάθε μέρα ξεχωριστά. Για μένα πιο σημαντική είναι η αποθεραπεία παρά η προπόνηση πλέον».

Στους «8» της διοργάνωσης ο Τζόκοβιτς θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης, Αλεξάντερ Ζβέρεφ.