Τσιτσιπάς - Ιμέρ 3-0: Ξανά στους «16» του Australian Open ο Στέφανος!

Καταιγιστικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κυριάρχησε με 3-0 σετ (6-4, 6-1, 6-1) επί του Μίκαελ Ιμέρ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Australian Open.

Τσιτσιπάς - Ιμέρ 3-0: Ξανά στους «16» του Australian Open ο Στέφανος!

Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με τον Μίκαελ Ιμέρ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επικρατώντας με 3-0 σετ (6-4, 6-1, 6-1), για να εξασφαλίσει την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Australian Open.

Ο 22χρονος τενίστας χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 34 λεπτά για να υποτάξει τον Σουηδό και Νο95 στον κόσμο. Έτσι, για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα δώσει το παρών στους «16» του τουρνουά, όντας σε αναζήτηση του πρώτου του Grand Slam τίτλου.

Στον τέταρτο γύρο ο Έλληνας πρωταθλητής θα περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης Μπερετίνι - Κατσάνοφ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το παιχνίδι μου. Ήταν ένα ποιοτικό ματς από την πλευρά μου. Γνωρίζω καλά τον Μάικ και εκπροσωπούμε τη νέα γενιά του τένις. Δυστυχώς δεν είχαμε θεατές σήμερα αλλά το διασκέδασα. Θα χαρώ να τους δω να επιστρέφουν στις κερκίδες σε πέντε μέρες», τόνισε σε δηλώσεις του, μετά το ματς.

Όσο για το ματς μεταξύ Κατσάνοφ και Μπερετίνι σχολίασε ότι «είναι και οι δύο σπουδαίοι αντίπαλοι, πρέπει να είμαι προετοιμασμένος για το παιχνίδι. Έχουν παρόμοιο στυλ παιχνιδιού. Είναι πολύ καλοί παίκτες και περιμένω ένα δυνατό ματς».