Τσιτσιπάς – Ίμερ: Το πρωί του Σαββάτου (13/2) η αναμέτρηση για τον 3ο γύρο του Australian Open

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της αυριανής (13/2) ημέρας στο Australian Open. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί με τον Μίκαελ Ίμερ στον γ' γύρο του Australian Open.

Τσιτσιπάς – Ίμερ: Το πρωί του Σαββάτου (13/2) η αναμέτρηση για τον 3ο γύρο του Australian Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Μίκαελ Ίμερ στις 6.30 ώρα Ελλάδος το Σάββατο (13/2) το πρωί.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου – ώρα Ελλάδας – θα παίξει και πάλι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αναμετρηθεί με τον Μίκαελ Ίμερ για τον 3ο γύρο του Australian Open με στόχο φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του σπουδαίου grand slam.

Η αναμέτρηση του 22χρονου τενίστα, νούμερο 6 στον κόσμο, με τον Σουηδό Μίκαελ Ίμερ (Νο 95) στον κόσμο για τη φάση των «32» ορίστηκε για τις 6.30 το πρωί στην John Cain Arena.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον νικητή του ζευγαριού Ματέο Μπερετίνι-Καρέν Χατσάνοφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα του, στο Australian Open, κέρδισε σε μιάμιση ώρα τον Ζιλ Σιμόν με 6-1, 6-2, 6-1 και πέρασε εύκολα στον δεύτερο γύρο!

Εκεί, ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 3-2 σετ τον Θανάση Κοκκινάκη σε έναν αγώνα που κράτησε 4,5 ώρες και προκρίθηκε στον γ' γύρου του Australian Open.