Σάκκαρη - Κονταβέιτ 1-2: Ήττα για τη Μαρία στα ημιτελικά του Grampians Trophy

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Grampians Trophy η Μαρία Σάκκαρη, αφού η Ανέτ Κονταβέιτ επικράτησε με 2-1 σετ (6-2, 3-6, 9-11) στα ημιτελικά του τουρνουά.

Σάκκαρη - Κονταβέιτ 1-2: Ήττα για τη Μαρία στα ημιτελικά του Grampians Trophy

Η Μαρία Σάκκαρη, αν και αγωνίστηκε πολύ καλά, στα ημιτελικά του Grampians Trophy, πλήρωσε τα λάθη της μετά το 1ο σετ και τελικά γνώρισε την ήττα από την Ανέτ Κονταβέιτ με 2-1 σετ (6-2, 3-6, 9-11).

Ο αγώνας κρίθηκε στο σούπερ τάι μπρέικ, όταν η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε να προηγείται με 4-1, όμως η Εσθονή επέστρεψε για το 4-5. Η Σάκκαρη οδήγησε το παιχνίδι στο 9-7, αλλά δεν αξιοποίησε τα δύο ματς πόιντ, με την Κονταβέιτ να επικρατεί τελικά με 9-11.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η Σάκκαρη είχε 28 winners και 25 αβίαστα λάθη, όταν η Κονταβέιτ είχε 7-17. Από εκεί και πέρα, το σημαντικότερο είναι ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέτυχε δύο νίκες στο τουρνουά, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει του Australian Open.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο τελικός του Grampians Trophy λόγω κρούσματος κορονοϊού που εντοπίστηκε στο ξενοδοχείο που διαμένουν οι παίκτριες δεν θα πραγματοποιηθεί, κατόπιν απόφασης των διοργανωτών.