ATP Cup: Τα ξημερώματα της Παρασκευής το Ελλάδα - Ισπανία

Τα ξημερώματα της Παρασκευής θα γίνει ο αγώνας της Ελλάδας με την Ισπανία για το ATP Cup. Ποια τα σενάρια πρόκρισης της «γαλανόλευκης» στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

ATP Cup: Τα ξημερώματα της Παρασκευής το Ελλάδα - Ισπανία

Η σημερινή αγωνιστική ημέρα του ATP Cup αναβλήθηκε εξαιτίας κρούσματος κορονοϊού σε υπάλληλο ξενοδοχείου όπου διέμεναν περίπου 500 τενίστες. Οι διοργανωτές ωστόσο άναψαν το πράσινο φως για την επανέναρξη των αγώνων από τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/2).

ATP Cup: Ηττήθηκε από την Αυστραλία η Ελλάδα

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ισπανία και θέλει μόνο τη νίκη με 3-0 για να προκριθεί στην ημιτελική φάση του τουρνουά. Η πρώτη «μάχη» θα γίνει ανάμεσα στον Μιχάλη Περβολαράκη και τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας τότε τη σκυτάλη θα πάρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο αγώνας του διπλού

Όσον αφορά τον Ραφαέλ Ναδάλ ο Ισπανός πρωταθλητής δεν θα δώσει το παρών στους αγώνες καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Οι Ισπανοί θέλουν μία νίκη στα τρία παιχνίδια με την Ελλάδα προκειμένου να περάσουν στα ημιτελικά, εκεί όπου βρίσκεται ήδη η Ιταλία.