ATP Cup: Ανατροπή με σούπερ Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε τα μέγιστα για τη Σερβία, προκειμένου να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο του Καναδά, στην πρεμιέρα του ATP Cup την Τρίτη (08/02).

ATP Cup: Ανατροπή με σούπερ Τζόκοβιτς

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, αφού κέρδισε τον Ντένις Σαποβάλοφ σε ένα κλειστό ματς των δύο σετ, είχε σημαντική συμβολή στο καθοριστικό διπλό που έκρινε το tie, οδηγώντας στη νίκη την κάτοχο του τίτλου.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, ο Μίλος Ράονιτς έβαλε μπροστά στο σκορ τον Καναδά, κερδίζοντας με 6-3, 6-4 τον Ντούσαν Λάγιοβιτς όμως στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο.

Μετά από ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβλήθηκε 7-5, 7-5 του Ντένις Σαποβάλοφ και ισοφάρισε για τη Σερβία.

Ο 33χρονος Σέρβος, πέτυχε δύο καθοριστικά break στο ματς, στο τελευταίο game κάθε σετ, πανηγυρίζοντας έξαλλα την τελική επικράτηση επί του αριστερόχειρα Καναδού.

Ακολούθησε το καθοριστικό παιχνίδι του διπλού, όπου οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Φίλιπ Κραϊνοβιτς επιβλήθηκαν 7-5, 7-6(4) των Ντένις Σαποβάλοφ, Μίλος Ράονιτς ολοκληρώνοντας τη νίκη της Σερβίας για το Group A του ATP Cup.

Πλέον, στην αναμέτρηση με τη Γερμανία, θα παιχτεί η πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης για τη Σερβία.

Πηγή: Tennis24