Australian Open: Ο Τζόκοβιτς αντεπιτίθεται (pic)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απάντησε στους επικριτές του για τη λίστα που απέστειλε στον επικεφαλής του Austalian Open, Κρεγκ Τάιλι.

Australian Open: Ο Τζόκοβιτς αντεπιτίθεται (pic)
Photo credits: Getty images

Ο No1 παγκοσμίως, Νόβακ Τζόκοβιτς εξέδωσε δήλωση με την οποία απάντησε σε όσους τον επέκριναν για τις προτάσεις που απέστειλε στον επικεφαλής του Australian Open, Κρεγκ Τάιλι.

«Οι προθέσεις μου παρερμηνεύτηκαν» δήλωσε ο Σέρβος που μεταξύ άλλων φέρεται να ζήτησε να μειωθεί η περίοδος καραντίνας των παικτών και να αυξηθούν τα τεστ, καθώς και καλύτερα γεύματα. Ανάμεσα στους επικριτές του ήταν και ο ελληνικής καταγωγής τενίστας, Νικ Κύργιος.

Κύργιος: Eπίθεση κατά Τζόκοβιτς για το Australian Open (pics)

Συνολικά 72 παίκτες παραμένουν κλεισμένοι στα δωμάτιά τους αυτή τη στιγμή, διανύοντας την έβδομη από τις συνολικά δεκατέσσερις ημέρες καραντίνας.

Ο Τάιλι επιβεβαίωσε ότι το γράμμα του Τζόκοβιτς περιελάβανε προτάσεις και όχι απαιτήσεις, ενώ ο τενίστας δήλωσε ότι «είχα πάντα πολύ καλή σχέση με τον Κρεγκ και σέβομαι και εκτιμώ τις προσπάθειες που καταβάλλει για να κάνει το Australian Open ένα μέρος στο οποίο ανυπομονείς να επιστρέψεις κάθε χρόνο».

Australian Open: Ακόμα δύο αθλητές θετικοί στον κορονοϊό

«Ενδιαφέρομαι πραγματικά για τους συμπαίκτες μου και καταλαβαίνω πολύ καλά πώς λειτουργεί ο κόσμος και ποιος γίνεται πιο καλός και πιο σπουδαίος και γιατί. Έχω κερδίσει τα όποια προνόμιά μου μέσα από κόπο και δυσκολίες και γι' αυτό μου είναι δύσκολο να είμαι ένας απλός παρατηρητής, γνωρίζοντας πόση σημασία είχε για μένα όταν ήμουν μικρός και ασήμαντος ιεραρχικά, κάθε βοήθεια, κάθε χειρονομία και κάθε καλή κουβέντα», είπε ο Τζόκοβιτς.

Αναλυτικά η δήλωσή του: