Κύργιος: Eπίθεση κατά Τζόκοβιτς για το Australian Open (pics)

Ο Νικ Κύργιος χαρακτήρισε «ανόητο» τον Νόβακ Τζόκοβιτς, λόγω του αιτήματος του Σέρβου για χαλάρωση των μέτρων στο Australian Open.

Κύργιος: Eπίθεση κατά Τζόκοβιτς για το Australian Open (pics)

Eπίθεση εξαπόλυσε κατά του Νόβακ Τζόκοβιτς ο Νικ Κύργιος, χαρακτηρίζοντάς τον «ανόητο».

Σύμφωνα με πληροφορίες από ξένα Mέσα, το No1 της παγκόσμιας κατάταξης έγραψε στους διοργανωτές του Australian Open, ζητώντας τη χαλάρωση των μέτρων για την πανδημία.

Συγκεκριμένα, φαίνεται να έστειλε μια λίστα με 6 αιτήματα στον επικεφαλής της διοργάνωσης, Κρεγκ Τάιλι, τα οποία όμως, απορρίφθηκαν. Ανάμεσα σε αυτά τα αιτήματα ήταν καλύτερο φαγητό και η μείωση του διαστήματος της καραντίνας για τους παίκτες και διεξαγωγή περισσότερων τεστ.

Εκτός από τον Τζόκοβιτς, ο Κύργιος αναφέρθηκε και στη σύντροφο του Μπέρναρντ Τόμιτς, Βανέσα Σιέρρα, η οποία παραπονέθηκε, μεταξύ άλλων, ότι λόγω των μέτρων για την πανδημία αναγκάζεται να λούζει μόνη της τα μαλλιά της.

«Δεν έχω κανένα θέμα με τον Μπέρνι, αλλά η κοπέλα του ξεκάθαρα δεν έχει καμία αντίληψη. Σκηνές γελοιότητας», γράφει ο ελληνικής καταγωγής τενίστας.

Λίγες ώρες αργότερα, η Σιέρρα απάντησε ότι λόγω των σχολίων του Κύργιου δέχθηκε απειλές και ότι οι δηλώσεις της απομονώθηκαν εκτός πλαισίου.