Australian Open: Εκτός ο Ρότζερ Φέντερερ!

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν θα αγωνιστεί τελικά στο Australian Open, προς απογοήτευση εκατομμυρίων φίλων του αθλήματος. Ο Ελβετός δεν θα είναι έτοιμος και αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς! 

Australian Open: Εκτός ο Ρότζερ Φέντερερ!

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν επιστρέφει άμεσα στα courts και θα χάσει το μεγάλο τουρνουά που έρχεται, το Australian Open.

Ο 39χρονος Ελβετός, αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο πρώτο Grand Slam της νέας χρονιάς, καθώς δεν θα ήταν απόλυτα έτοιμος στα χρονικά περιθώρια που είχε για να παίξει στη Μελβούρνη και να είναι στην κατάσταση που ο ίδιος επιθυμεί για αυτό το σπουδαίο τουρνουά.

«Ο Ρότζερ αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Australian Open 2021», δήλωσε ο ατζέντης του Ελβετού, Τόντ Γκόντσικ στο Associated Press.

«Έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τους τελευταίους δύο μήνες, όσον αφορά το γόνατό και την φυσική του κατάσταση. Ωστόσο, μετά από διαβούλευση με την ομάδα του, αποφάσισε ότι η καλύτερη απόφαση για τον ίδιο μακροπρόθεσμα είναι να επιστρέψει μετά το Australian Open.

Θα ξεκινήσω συζητήσεις την ερχόμενη εβδομάδα για τουρνουά που θα διεξαχθούν στα τέλη του Φλεβάρη και στη συνέχεια θα χτίσω ένα πρόγραμμα για το υπόλοιπο του έτους», πρόσθεσε o Τόντ Γκόντσικ, o μάνατζερ του Ρότζερ Φέντερερ.

Η επίσημη ανακοίνωση από το Australian Open αναφέρει:

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που δεν θα καταφέρει να πάει στη Μελβούρνη. Το Australian Open ήταν πάντα ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά του.

Ο Ρότζερ ήταν αυτός που το είχε χαρακτηρίσει Happy Slam. Του ευχόμαστε τα καλύτερα, καθώς προετοιμάζεται για την επιστροφή του αργότερα στη νέα χρονιά και ανυπομονούμε να τον δούμε στη Μελβούρνη το 2020».