Τσιτσιπάς: «Γέλασα με όσα έλεγαν για τα Harrods» (vid)

ΟΣτέφανος Τσιτσιπάς απάντησε για την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η ανάρτησή του, περί δημιουργίας των περίφημων Harrods και στην Ελλάδα και για το αν στεναχωρήθηκε με αυτά που είπε ο κόσμος γι αυτόν.

Τσιτσιπάς: «Γέλασα με όσα έλεγαν για τα Harrods» (vid)

Θέση για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του, περί δημιουργίας των περίφημων Harrods και στην Ελλάδα, πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας ρωτήθηκε από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα» για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του και πως τις… «υποδέχθηκε», με τον ίδιο να απαντά…

Τσιτσιπάς: Η ανάρτηση για τα Harrods έφερε αντιδράσεις στο Twitter (pics)

«Όπως είπε και ο πατέρας μου, μ’ αρέσει πολύ η ποιότητα και πιστεύω ότι αξίζει στη χώρα μας να υπάρχει κάτι τέτοιο, καλό και ποιοτικό», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε αν στεναχωρήθηκε για όλο αυτό που έγινε λέγοντας: «Καθόλου. Να σου πω την αλήθεια γέλασα γιατί μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο ότι το πήραν από αυτή την πλευρά. Εγώ δεν το εννοούσα από αυτή την πλευρά και πιστεύω ότι η Ελλάδα αξίζει τα καλύτερα».

Ο Τσιτσιπάς απαντά σε όσους τον κατέκριναν για τα Harrods

Μετά την ανάρτηση πάντως ο 22χρονος είχε προτρέψει τους πάντες να ασχοληθούν περισσότερο με τον εαυτό τους, τονίζοντας και πως μπορούν να γίνουν καλοί άνθρωποι, καλλιεργώντας την προσωπικότητά τους.

"Αν επενδύσεις στον εαυτό σου, θα τον αγαπήσεις. Κάντο σαν η ζωή σου να εξαρτάται από αυτό. Είναι μια καλή αρχή" έγραψε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.