Ο Τσιτσιπάς απαντά σε όσους τον κατέκριναν για τα Harrods

Με ένα post στο twitter, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλησε να απαντήσει σε όλους όσους τον κατηγόρησαν για ανευθυνότητα, νεοπλουτίστικη συμπεριφορά και αδιαφορία για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, με αφορμή το πρόσφατο tweet για τα Harrods.

Ο Τσιτσιπάς απαντά σε όσους τον κατέκριναν για τα Harrods

Ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής, προτρέπει τους πάντες να ασχοληθούν περισσότερο με τον εαυτό τους και πως μπορούν να γίνουν καλοί άνθρωποι, καλλιεργώντας την προσωπικότητά τους.

"Αν επενδύσεις στον εαυτό σου, θα τον αγαπήσεις. Κάντο σαν η ζωή σου να εξαρτάται από αυτό. Είναι μια καλή αρχή" έγραψε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.

Αυτή την εβδομάδα ο Στέφανος θα επιστρέψει στην Αθήνα από το Λονδίνο όπου βρέθηκε για αποθεραπεία και διακοπές και θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική σεζόν, επικεντρώνοντας στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, μετά το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, ο Τσιτσιπάς έχει μπροστά του 40 ημέρες μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου όπου πρέπει να ταξιδέψει για την Αυστραλία καθώς, το Australian Open θα διεξαχθεί 08 Φεβρουαρίου και οι τενίστες θα πρέπει να μείνουν σε 14μερη καραντίνα, μόλις φτάσουν στο νησί.

Πηγή: Tennis24