Mutua Madrid Open: Επιστρέφει το 2021 και για δύο εβδομάδες

Οι διοργανωτές του Mutua Madrid Open ανακοίνωσαν πως το τουρνουά θα διεξαχθεί το 2021 και μάλιστα θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδων

Mutua Madrid Open: Επιστρέφει το 2021 και για δύο εβδομάδες

Η εμφάνιση του κορονοϊού είχε ως αποτέλεσμα να μη διεξαχθεί τη φετινή χρονιά το Mutua Madrid Open και έπειτα από αρκετές αναβολές που προηγήθηκαν.

Πλέον οι διοργανωτές του ισπανικού τουρνουά καταστρώνουν τα πλάνα τους για το 2021 καθώς όπως δήλωσαν με ανακοίνωση τους ενδέχεται να επιστρέψει στη χωμάτινη περίοδο της νέας χρονιάς που θα ξεκινήσει την άνοιξη. Μάλιστα στην ανακοίνωση τους υποστηρίζουν πως οι αγώνες θα έχουν διάρκεια δύο εβδομάδων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση: «Το Mutua Madrid Open θα είναι τουρνουά 2 εβδομάδων από το 2021! Την επόμενη σεζόν, το Mutua Madrid Open θα διεξαχθεί από τις 27 Απριλίου έως τις 9 Μαΐου».

Η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα είναι παρόμοια με εκείνη των αμερικανικών τουρνουά. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος προκριματικός γύρος και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό.

Το έναυσμα ενόψει της νέας σεζόν έδωσε με δηλώσεις του και ο διευθυντής του Mutua Madrid Open που εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης. Μεταξύ άλλων ο Φελιτσιάνο Λόπεθ δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε το στόχο να γίνουμε τουρνουά δυο εβδομάδων. Διεκδικήσαμε αυτή την επέκταση και την αξίζουμε. Θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε το καλύτερο τένις του κόσμου στην Caja Magica για τρεις επιπλέον μέρες. Είμαι σίγουρος πως οι χορηγοί μας και οι φίλοι του τένις θα υποδεχτούν τα νέα με μεγάλη χαρά, όπως και η πόλη της Μαδρίτης, που θα έχει περισσότερους επισκέπτες και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα».