Φέντερερ για Ναδάλ: «Τιμή μου να σε συγχαρώ, φίλε μου Ράφα!» (pic)

Ο Ρότζερ Φέντερερ έχει πλέον... συγκάτοικο στην κορυφή της λίστας με τα περισσότερα Grand Slam όλων των εποχών και δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Ραφαέλ Ναδάλ για τη σπουδαία επιτυχία του.

Φέντερερ για Ναδάλ: «Τιμή μου να σε συγχαρώ, φίλε μου Ράφα!» (pic)

Ο Ραφαέλ Ναδάλ έγραψε ιστορία το απόγευμα της Κυριακής (11/10) με την κατάκτηση του 13ου Roland Garros σε ισάριθμους τελικούς στο γαλλικό Όπεν και ο Ρότζερ Φέντερερ έσπευσε να τον συγχαρεί για το μοναδικό του επίτευγμα.

Ο μεγάλος απών του φετινού τουρνουά στο Παρίσι λόγω τραυματισμού, έχει πλέον... συγκάτοικο στην κορυφή της λίστας με τα περισσότερα Grand Slam όλων των εποχών, αφού με τη σημερινή του νίκη ο «ματαδόρ» έχει κι αυτός 20 συνολικά!

Roland Garros: «Βασιλιάς» στο χώμα ξανά ο Ναδάλ, έφτασε τα 20 Grand Slam! (highlights)

Ο Ελβετός «μαέστρος» συνεχάρη θερμά τον μεγάλο του αντίπαλο στα κορτ -αλλά καλό του φίλο σε προσωπικό επίπεδο- με ένα όμορφο μήνυμα στο Twitter, ποστάροντας και μια παλαιότερη φωτογραφία του μαζί με τον Ισπανό.

Στο μήνυμά του ο Φέντερερ έγραψε:

«Πάντα είχα απόλυτο σεβασμό για τον φίλο μου τον Ράφα, ως άνθρωπο και ως πρωταθλητή. Ως ο μεγαλύτερος αντίπαλός μου όλα αυτά τα χρόνια, πιστεύω ότι πιέσαμε ο ένας τον άλλο ώστε να γίνουμε καλύτεροι παίκτες. Γι' αυτό, είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για μένα να τον συγχαρώ για την 20ή νίκη του σε Grand Slam.

Είναι ιδιαίτερα εκπληκτικό ότι πλέον έχει κερδίσει το Roland Garros 13 φορές -απίστευτο!-, κάτι που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στον αθλητισμό. Να συγχαρώ επίσης και το τιμ του, καθώς κανένας μας δεν μπορεί να το κάνει μόνος του. Ελπίζω ότι το 20ό είναι απλά ένα ακόμη βήμα στη συνέχιση του ταξιδιού και των δυο μας. Μπράβο Ράφα, το αξίζεις».