Τζόκοβιτς - Τσιτσιπάς: Η ώρα και το κανάλι

Δείτε την ώρα έναρξης του ημιτελικού του Roland Garros ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Στέφανο Τσιτσιπά και το κανάλι της ΕΡΤ1 που θα τον μεταδώσει.

Τζόκοβιτς - Τσιτσιπάς: Η ώρα και το κανάλι

Ένας μεγάλος αγώνας. Ο δικός μας Στέφανος Τσιτσιπάς, το απόγευμα της Παρασκευής, 9 Οκτωβρίου 2020 θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς. Στόχος, η πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, νίκησε με ανατροπή 3-1 σετ του Πάμπλο Καρένο Μπούστα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που επιστρέφει στο Νο 5 της κατάταξης, έφτασε πιο μακριά από ποτέ στην καριέρα του στο Roland Garros, μετά τη νίκη-πρόκρισή του επί του Αντρέι Ρούμπλεφ.

LIVE Streaming: Τζόκοβιτς - Τσιτσιπάς

Αυτή θα είναι η 7η φορά που θα τεθούν αντιμέτωποι ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Η προϊστορία δείχνει... απόλυτη ισοπαλία (3-3).

Ο Έλληνας τενίστας είχε κερδίσει τον Σέρβο το 2018 στο Τορόντο, το 2019 στη Σανγκάη και το 2020 στο Αμπου Ντάμπι. Ο Τζόκοβιτς είχε κερδίσει το 2019 στη Μαδρίτη, την ίδια χρονιά στο Παρίσι και φέτος στην αρχή της σεζόν στο Ντουμπάι.

Τσιτσιπάς: «Πλέον, δεν ανήκω στην... επόμενη γενιά - Ψάχνω κάτι σπουδαίο»

Το παιχνίδι στη Μαδρίτη είναι το μοναδικό που έγινε σε χωμάτινη επιφάνεια, όπως είναι στο Ρολάν Γκαρός.

Η φάση των «4» θα ξεκινήσει στις 15:30 της Παρασκευής με τον αγώνα του 12 φορές πρωταθλητή της διοργάνωσης, Ράφα Ναδάλ, κόντρα στον Αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτζμαν.

Ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, είναι προγραμματισμένος για τις 18:00. Ωστόσο δεν αποκλείεται να αργήσει να ξεκινήσει έως ότου ολοκληρωθεί ο πρώτος ημιτελικός.

Και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Philippe Chatrier. Ο αγώνας του Τσιτσιπά θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 1.

LIVE Streaming: Τζόκοβιτς - Τσιτσιπάς