Τσιτσιπάς: «Μικρός έκανα... κοπάνες για να βλέπω Roland Garros και τώρα είμαι στα ημιτελικά!» (vids)

Πανευτυχής και εμφανώς συγκινημένος ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ιστορική νίκη-πρόκριση επί του Αντρέι Ρούμπλεφ για τα προημιτελικά του Roland Garros. Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του κορυφαίου Έλληνα τενίστα.

Τσιτσιπάς: «Μικρός έκανα... κοπάνες για να βλέπω Roland Garros και τώρα είμαι στα ημιτελικά!» (vids)

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά το ιστορικό του επίτευγμα, και γιατί να το έκανε άλλωστε. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν... τρισευτυχισμένος μετά την πρόκρισή του στους «4» του Roland Garros σε βάρος του Αντρέι Ρούμπλεφ, κάτι που φάνηκε στις δηλώσεις του.

Roland Garros: Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς, διέλυσε τον Ρούμπλεφ! (highlights)

Αρχικά είπε: «Νιώθω πολύ άνετα όταν παίζω σ' αυτό το γήπεδο. Παρόλο που δεν έκανα καλό ξεκίνημα και έμεινα πίσω με break, θυμήθηκα ότι είμαι μαχητής, πάλεψα προσπαθώντας να βρω λύσεις σε δύσκολες στιγμές και κατάφερε να κάνω το μυαλό μου να δουλέψει και να βρω λύσεις σε δύσκολες καταστάσεις».

Και συνέχισε ο Τσιτσιπάς: «Το να αγωνίζομαι εδώ στο Παρίσι είναι πάντα πολύ ευχάριστο, πάντα ανυπομονώ να έρχομαι εδώ και θέλω να παίζω το καλύτερό μου τένις, το Roland Garros είναι ένα τουρνουά που βλέπω από τότε που ήμουν πολύ μικρό παιδί και είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να παίζω εδώ στο Philippe Chatrier με το κοινό, με τον κόσμο και με τόση αγάπη».

Για φινάλε, αποκάλυψε ότι μικρός έκανε... κοπάνα στο σχολείο για να βλέπει Roland Garros: «Ήθελα να σας πω πως συνήθιζα να κάνω κοπάνες στο σχολείο, επειδή το Roland Garros γίνεται το καλοκαίρι και έκανα κοπάνες για να μπορώ να βλέπω τους αγώνες. Τόσο πολύ λατρεύω αυτό το τουρνουά!».