Italian Open: Οι Τζόκοβιτς, Ρουντ περιμένουν τους άλλους δύο ημιφιναλίστ!

Οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάσπερ Ρουντ έχουν ήδη εξασφαλίσει μια θέση στα ημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης και περιμένουν τους δύο εναπομείναντες προημιτελικούς απόψε (19/9), προκειμένου να μάθουν τους άλλους δύο ημιφιναλίστ.

Italian Open: Οι Τζόκοβιτς, Ρουντ περιμένουν τους άλλους δύο ημιφιναλίστ!

Έστω και με αρκετή δυσκολία, ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Italian Open με τη νίκη του επί του Ντόμινικ Κέπφερ (6-3, 4-6, 6-3), ενώ τον ακολούθησε ο Νορβηγός Κάσπερ Ρουντ με επικράτηση κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι (4-6, 6-3, 7-6).

Αμφότεροι περιμένουν πλέον τα αποτελέσματα των δύο αποψινών προημιτελικών, προκειμένου να μάθουν τα άλλα δύο ονόματα των ημιφιναλίστ του σπουδαίου τουρνουά της Ρώμης.

Ναδάλ - Τζόκοβιτς: «Φτιάχνονται» για τον μεταξύ τους τελικό

Ο πρώτος εκ των δύο ξεκινάει στις 19.00 ανάμεσα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ από τη Βουλγαρία και τον Ντένις Σαποβάλοφ από τον Καναδά, ενώ στον δεύτερο (21.30) κοντράρονται οι Ραφαέλ Ναδάλ (Ισπανία) και Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Αργεντινή).

Ο θρυλικός Ισπανός τενίστας διατηρεί το απόλυτο στις συναντήσεις του με τον βραχύσωμο Αργεντινό, καθώς έχει επικρατήσει και τις 9 φορές που οι δύο τους έχουν παίξει στο παρελθόν, αποτελώντας έτσι το μεγάλο φαβορί.