Νόβακ Τζόκοβιτς: Απολογήθηκε ο Σέρβος που δεν γλιτώνει την τιμωρία (pic)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απολογήθηκε για την ενέργειά του να πετάξει το μπαλάκι, που στη συνέχεια κατέληξε στην επόπτρια γραμμής, αλλά ο Σέρβος που αποκλείστηκε από τη συνέχεια του US Open δεν θα γλιτώσει την τιμωρία.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Απολογήθηκε ο Σέρβος που δεν γλιτώνει την τιμωρία (pic)

«Όλη αυτή η κατάσταση με άφησε πολύ λυπημένο και άδειο. Λυπάμαι πολύ που προκάλεσα τόσο άγχος. Ζητώ συγνώμη από το U.S. Open και όλους όσοι σχετίζονται με τη συμπεριφορά μου. Πρέπει να επιστρέψω μέσα μου και να εργαστώ για την απογοήτευσή μου και να την μετατρέψω σε μάθημα για την ανάπτυξη και την εξέλιξή μου ως παίκτης και ανθρώπινο ον» έγραψε σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τζόκοβιτς: Κτύπησε με μπάλα την επόπτρια γραμμών και… αποβλήθηκε (pics-vid)

Ο Σέρβος απολογήθηκε για την ενέργειά του να πετάξει με δύναμη το μπαλάκι, χτυπώντας στο λαιμό την επόπτριας γραμμής, ωστόσο δεν θα γλιτώσει την «καμπάνα». Ο Τζόκοβιτς που φυσικά αποκλείστηκε από τη συνέχεια του US Open αναμένει να μάθει το χρηματικό πρόστιμο.

Παράλληλα αναμένεται η αφαίρεση όλων των βαθμών κατάταξης που κέρδισε ο Σέρβος στην εφετινή διοργάνωση αλλά και το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε μέχρι να φτάσει στον 4ο γύρο.