Tζόκοβιτς: Mπορεί να μην παίξει στον τελικό του Western & Southern Open (vid)

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στη Νέα Υόρκη, όσον αφορά την κατάσταση υγείας του Νόβακ Τζόκοβιτς, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του τουρνουά στο Σινσινάτι. 

Tζόκοβιτς: Mπορεί να μην παίξει στον τελικό του Western & Southern Open (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε σπουδαία πρόκριση το βράδυ της Παρασκευής (28/8) στη Νέα Υόρκη, όμως όπως κάνουν λόγο ρεπορτάζ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Σέρβος τενίστας μόνο απίθανο δεν είναι να αποσύρει τη συμμετοχή του από τον μεγάλο τελικό του τουρνουά στο Σινσινάτι.

Ο Σέρβος σούπερ σταρ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αυχένα το τελευταίο διάστημα, με το παιχνίδι κόντρα στον Μπαουτίστα να τον φτάνει στα όριά του. Άλλωστε, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, δεν ήταν λίγες οι φορές που έδειξε την δυσαρέσκειά του για τους πόνους που ένιωθε. Κι όπως ήταν λογικό, ο "Νόλε" δεν κατάφερε να αποφύγει τα ιατρικά τάιμ-άουτ, καθώς πήρε ένα στο πρώτο και ένα στο δεύτερο σετ.

Από κει και πέρα, ο Τζόκοβιτς, είναι προγραμματισμένο να μπει στο court στις 20:00 για να αντιμετωπίσει τον Μίλος Ράονιτς στον τελικό του τουρνουά στο Σινσινάτι, με τους διοργανωτές πάντως να είναι επιφυλακτικοί για τις εξελίξεις μέσα στη μέρα σχετικά με την συμμετοχή του. Ο Τζόκοβιτς δεν θέλει να ρισκάρει την συμμετοχή του στο US Open, μιας και είναι προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο του την Δευτέρα και ως εκ τούτου, ο Ράονιτς δεν αποκλείεται να κατακτήσει τον τίτλο άνευ αγώνα.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Σέρβος που είναι νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, απέφυγε να πάει στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το ματς με τον Μπαουτίστα Άγκουτ κι έτσι δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάστασή του.