Ήττα και αποκλεισμός του Τσιτσιπά από τον Ράονιτς (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να βρει τις απαντήσεις στο σερβίς του Μίλος Ράονιτς και αποκλείστηκε στον ημιτελικό γύρο του τουρνουά στο Σινσινάτι.

Ήττα και αποκλεισμός του Τσιτσιπά από τον Ράονιτς (vid)

Για 2η φορά μέσα στη χρονιά, ο Μίλος Ράονιτς αποτέλεσε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τενίστας, γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (7-6 (5), 6-3) και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του τουρνουά στο Σινσινάτι.

Ο νικητή Ράονιτς έκανε έναν φανταστικό αγώνα, τον οποίο ολοκλήρωσε με 28 winners και 16 αβίαστα λάθη, ενώ από τη μεριά του ο Τσιτσιπάς, είχε απολογισμό 17 winners και 11 αβίαστα λάθη. Στο πρώτο σετ, ο «Στεφ» προηγήθηκε και με 2-0 στο tie-break, αλλά ο Καναδός πήρε αμέσως πίσω το mini-break και του έκανε ακόμα ένα mini-break, για να κερδίσει το tie-break με 7-5.

Ο Ράονιτς δεν κατέβασε στροφές και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με αποτέλεσμα στο δεύτερο σετ να προηγηθεί με 3-1 και να πάρει ισχυρό προβάδισμα για τη νίκη, την οποία πανηγύρισε σε 1 ώρα και 37 λεπτά αγώνα, «σφραγίζοντας» την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Τζόκοβιτς ή Μπαουτίστα Αγκούτ.

Από τη μεριά του ο Τσιτσιπάς, θα παραμείνει στη Νέα Υόρκη, όπου τη Δευτέρα (31/8) ξεκινάει το US Open. Στον 1ο γύρο του αμερικανικού Grand Slam, o Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Άλβερτ Βινιόλας.