Σάκκαρη: «Η Σερένα είναι πρότυπο για εμένα και πολλά άλλα κορίτσια. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Η Μαρία Σάκκαρη δεν θα μπορούσε, παρά να είναι ενθουσιασμένη για τη μεγάλη νίκη της επί της Σερένα Γουΐλιαμς, στο τουρνουά του Σινσινάτι.

Σάκκαρη: «Η Σερένα είναι πρότυπο για εμένα και πολλά άλλα κορίτσια. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα»

«Είναι ένα όνειρο, που έγινε πραγματικότητα, γιατί η Σερένα Γουΐλιαμς είναι πρότυπο για εμένα και για πολλά άλλα κορίτσια. Νομίζω ότι τα επιτεύγματά της δεν πρόκειται να επαναληφθούν από καμία. Ειλικρινά τη θαυμάζω. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη με τη νίκη μου. Χαρούμενη που βρήκα τον τρόπο να επιστρέψω σε ένα τέτοιο παιχνίδι», είπε η Ελληνίδα τενίστρια μετά τον συγκλονιστικό αγώνα με την Αμερικανίδα, πρώην Νο 1 και νυν Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη.

Western & Southern Open: «Έπος» της Σάκκαρη, απέκλεισε τη Σερένα Γουΐλιαμς (vid)

Από την πλευρά της η Σερένα Γουΐλιαμς, είπε: «Ήταν δύσκολο. Θα έπρεπε να έχω κερδίσει αυτόν τον αγώνα. Δεν υπήρχε δικαιολογία. Ήταν δύσκολο, αλλά είχα τόσες πολλές ευκαιρίες να κερδίσω, και πρέπει να το καταλάβω. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, για να είμαι ειλικρινής. Ξεκίνησα με κράμπες, αλλά δεν έπρεπε να είμαι σε αυτήν την κατάσταση. Δεν νομίζω ότι αυτό βοηθά το νου. Κυριολεκτικά από μόνη μου μπήκα σε αυτήν την κατάσταση. Απλώς δεν έχει νόημα. Είναι απογοητευτικό».

Western & Southern Open: Στα προημτελικά ο Τσιτσιπάς, άφησε εκτός τον Ίσνερ (vid)