Ένοχος για στημένα ο Κίκερ (vid)!

Αλλοίωση αποτελέσματος από τον Αργεντινό τενίστα σε αγώνα που είχε δώσει το 2015...

Ένοχος για στημένα ο Κίκερ (vid)!

Ο Νίκολας Κίκερ βρισκόταν στη Γαλλία όπου και προετοιμαζόταν για την τρίτη συνεχόμενη παρουσία του στο Ρολάν Γκαρός, ωστόσο η απόφαση του Tennis Integrity Unit περί ενοχής του για αλλοίωση αγώνα σε ματς που είχε δώσει το 2015 μάλλον τον υποχρεώνει να... αλλάξει τα σχέδιά του!

Ειδικότερα, ο 25χρονος Αργεντινός τενίστας (Νο 84 στην παγκόσμια κατάταξη) ενημερώθηκε από το TIU ότι κρίθηκε ένοχος για αλλοίωση αποτελέσματος αλλά και για απόκρυψη στοιχείων και μη συνεργασία στην έρευνα που είχε διεξαχθεί εναντίον του, σε σχέση με δύο αγώνες που είχε δώσει πριν από τρία χρόνια σε τουρνουά Challenger στην Πάντοβα της Ιταλίας και την Μπαρανκίγια της Κολομβίας.

Η πλέον γνωστή περίπτωση είναι η δεύτερη και συγκεκριμένα το ματς του Κίκερ με τον Νίκολας Λαπέντι για το οποίο μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου. Στο εν λόγω βίντεο ο Αργεντινός φαίνεται να κάνει συνεχόμενα διπλά λάθη, ενώ σύμφωνα με την έρευνα του TIU τα πονταρίσματα στον συγκεκριμένο αγώνα είχαν φτάσει τις 700.000 λίρες σε γνωστή στοιχηματική εταιρία!

Δείτε το σχετικό βίντεο...