Πέθανε ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Σβέιν Άρνε Χάνσεν

Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου, Σβέιν Άρνε Χάνσεν που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο εξαιτίας εγκεφαλικού επεισοδίου από τις 15 Μαρτίου, πέθανε σε ηλικία 74 ετών. 

Πέθανε ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Σβέιν Άρνε Χάνσεν

Θλίψη σκόρπισε στον χώρο του Στίβου η είδηση του θανάτου του Σβέιν Άρνε Χάνσεν. Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου έφυγε σήμερα (20/6) από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

Ο ίδιος τους τελευταίους μήνες έδινε τη μάχη για τη ζωή του, αφού στις 15 Μαρτίου εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου. Οι επιπλοκές που προέκυψαν δεν κατάφεραν να ξεπεραστούν από τον Χάνσεν. Ο Σβέιν Άρνε Χάνσεν έγινε πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου το 2015 και τον Απρίλιο του 2019 επανεκλέχθηκε χωρίς κάποιον αντίπαλο.

Από την μεριά της η Κατερίνα Στεφανίδη ανήρτησε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram υπογραμμίζοντας ότι πάντα θα θυμάται το χαμόγελο του: "Στεναχωρήθηκα στο κάλεσμα του θανάτου του προέδρου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου, Σβέιν Άρνε Χάνσεν. Ήταν πάντα υποστηρικτικός. Θα θυμάμαι πάντα το χαμόγελό του και τα αστεία του".