Η «Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού» κατά της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ

Καυστική ανακοίνωση από την «Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού», η οποία αφήνει αιχμές για τον ΣΕΓΑΣ και παράλληλα τονίζει πως ο στίβος ενώνει.

Η «Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού» κατά της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ

Η «Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού» εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει πως ο στίβος ενώνει, ενώ παράλληλα αφήνει αιχμές προς τον ΣΕΓΑΣ. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Την ώρα που τα προβλήματα του στίβου είναι πολλά και μεγάλα, συσσωρευμένα από την πολυετή αυταρχική και ανεπαρκή διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, παρακολουθούμε άλλο ένα παραλήρημα και ένα κρεσέντο πολιτικαντισμού από το γνωστό δίδυμο της γκρίζας μετριότητας... Για άλλη μία φορά μάς θύμισαν τον Αλ Σαχάφ, τον γραφικό υπουργό πληροφοριών του Σαντάμ Χουσεΐν, ο οποίος την ώρα που κατέρρεε το καθεστώς αυτός αναφωνούσε “νικάμε”...

Φυσικά ουδείς τούς παίρνει στα σοβαρά... Και φυσικά ουδείς δίνει σημασία στις μεθοδεύσεις και τις παρασκηνιακές ίντριγκες ανθρώπων που ενώ πληρώνονται από τα λεφτά του ελληνικού λαού για να υπηρετούν τον αθλητισμό, αυτοί αντίθετα ψηφοθηρούν και λειτουργούν εις βάρος των αθλητών, των προπονητών και των γνήσιων συλλόγων!

Σε λίγο καιρό το δημοκρατικό, ενωτικό και ανανεωτικό πνεύμα της “Κίνησης για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού” θα κυριαρχήσει στη μεγάλη πλειοψηφία των συλλόγων! Γιατί ο στίβος μάς ενώνει! Κοιτάμε το μέλλον, βάζοντας στο περιθώριο τους διχαστικούς και μειοψηφικούς αναχρονιστές που είναι κολλημένοι στη δεκαετία του '80...».