Καυτανζόγλειο: Ανοίγει ξανά για τους αθλούμενους

Το Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης ανοίγει ξανά τις πόρτες του για τους αθλούμενους, αλλά... με προϋποθέσεις!

Καυτανζόγλειο: Ανοίγει ξανά για τους αθλούμενους

Το Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα ανοίγει ξανά τις πόρτες του για τους αθλούμενους. Βέβαια, υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις που θα χρειαστεί να τηρούνται, σύμφωνα πάντοτε με τις οδηγίες που έχει δώσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Υπουργείο Υγείας.

Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου αναφέρεται:

«Ενημερώνουμε το κοινό ότι υπάρχει η δυνατότητα εισόδου στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο υπό προϋποθέσεις.

Καταρχήν θα πρέπει να συμπληρώσετε το ειδικό έντυπο - δελτίο καταγραφής αθλουμένου για την υπεύθυνη είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση, το οποίο θα περιλαμβάνει ατομικά στοιχεία και ερωτήσεις γύρω από τον Covid 19 (https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf).

Όλοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το εν λόγω έντυπο και να το επιδεικνύουν κατά την είσοδό τους μαζί με την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Κατά το πρώτο διάστημα εφαρμογής του συγκεκριμένου μέτρου, θα επιτρέπεται η είσοδος και η παραμονή στην εγκατάσταση για μία ώρα, προς αποφυγή συνωστισμού και για να δοθεί η δυνατότητα σε όλους όσους επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το στάδιο.

Οι ελεύθερα αθλούμενοι θα χρησιμοποιούν μόνο την περίμετρο του Κεντρικού Σταδίου και ο αριθμός τους δε θα ξεπερνά τα 80 άτομα σε καμία στιγμή της ημέρας.

Αποδυτήρια, wc και κλειστοί χώροι θα είναι κλειστά για το κοινό.

Παρακαλούμε να αποφεύγεται η είσοδος στην εγκατάσταση κοντά στις ακέραιες ώρες (π.χ. 10:00 ακριβώς 11:00 ακριβώς 12:00 ακριβώς κ.ο.κ.) καθώς εκείνες τις ώρες εισέρχονται στην εγκατάσταση αθλητές και υποψήφιοι και ενδέχεται να υπάρξει συνωστισμός και αναμονή για τους ελεύθερα αθλούμενους, καθώς δίνεται προτεραιότητα στις συγκεκριμένες ομάδες άθλησης.

Το δελτίο καταγραφής αθλουμένου υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο στην διεύθυνση https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf, όπως επίσης και οι σχετικές οδηγίες προς αθλούμενους πολίτες για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/.../.../article/278-covid/2981-covid19-sports) στην ενότητα «Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής Γ.Γ.Α. περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους».

Παρακαλούμε να επιδείξετε υπομονή και ευγένεια καθώς οι ειδικές συνθήκες στις οποίες πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εγκατάσταση αποτελούν σημαντικό παράγοντα δυσκολίας για τους εργαζόμενους και τη διοίκηση του Σταδίου ενώ οποιαδήποτε υπόδειξη γίνεται στο πλαίσιο της υποχρέωσης εξασφάλισης της υγείας όλων όσων εισέρχονται στην εγκατάσταση».