Άλλαξε προπονητή η Αναγνωστοπούλου

Η έμπειρη αθλήτρια αποσκοπεί στη δεύτερη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και σε μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παρισιού.

Άλλαξε προπονητή η Αναγνωστοπούλου

Με υψηλούς στόχους προετοιμάζεται για το 2020 η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου. Η έμπειρη αθλήτρια αποσκοπεί στη δεύτερη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και σε μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παρισιού.

Η αθλήτρια επέλεξε να ξεκινήσει το 2020 κάνοντας μια σημαντική αλλαγή στην προπονητική της καριέρα και να συνεχίσει την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του προπονητή Χρήστου Παπαδόπουλου.

Η ίδια τόνισε για την απόφασή της: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή Αλέξανδρο Παπαδημητρίου, που με βοήθησε και ήταν δίπλα μου, σε μια μεταβατική περίοδο για εμένα και κατάφερα μαζί του να κλείσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2019.

Έχω μπροστά μου μια δύσκολη χρονιά στην οποία, ύστερα από συνεννόηση με την ομοσπονδία και τον εθνικό προπονητή Γιάννη Κουτσιώρα, θα συνεχίσω με τον προπονητή, Χρήστο Παπαδόπουλο.

Νέα αρχή, οι ίδιες προκλήσεις, ανάμεσα σε αυτές οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η προπόνηση ξεκινάει από σήμερα με στόχο να πετύχω τους στόχους μου. Αγωνιστικά η αρχή θα γίνει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων, στη Λεϊρία».

Η Αναγνωστοπούλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα πέτυχε 59,91 μ. και βελτίωσε το ρεκόρ σεζόν, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα κατέκτησε μετάλλιο στο Παγκόσμιο στρατιωτικό πρωτάθλημα. Η 28χρονη αθλήτρια έχει ατομικό ρεκόρ 61,53 μέτρα.