Βούλα Παπαχρήστου: Τέλος η συνεργασία με τον Πομάσκι (pic)

Η Βούλα Παπαχρήστου ανακοίνωσε στα socia media το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Πομάσκι και την έναρξη αυτής με τον Δημήτρη Βασιλικό.

Βούλα Παπαχρήστου: Τέλος η συνεργασία με τον Πομάσκι (pic)

Η Βούλα Παπαχρήστου θα μπει στη σεζόν των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο με νέο προπονητή. Όπως ανακοίνωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν στο Facebook, θα συνεχίσει με προπονητή τον Δημήτρη Βασιλικό ολοκληρώνοντας το κύκλο της συνεργασίας της με τον Γιώργο Πομάσκι.

Η εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης βρισκόταν υπό την καθοδήγηση του Πομάσκι απ' όταν αγωνιζόταν ως νεανίδα. Η συνεργασία μεταξύ των δυο είχε διακοπεί προσωρινά το 2013, για να ξαναρχίσει όμως λίγο αργότερα.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια κομβική για την Παπαχρήστου αλλαγή που θέλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

«Με προπονητή τον Δημήτρη Βασιλικό ξεκινώ το νέο κύκλο της προσπάθειας μου για τη δύσκολη ολυμπιακή χρονιά. Ο στόχος σταθερός: να τιμήσω και πάλι τα ελληνικά χρώματα στα στάδια της Ευρώπης και του κόσμου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την πολυετή συνεργασία μας, τον Γιώργο Πομάσκι»