Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Απίστευτο λάθος του αφέτη και τελευταία η Σπανουδάκη! (vids)

Η Ελληνίδα σπρίντερ δεν αντελήφθη το σήμα για την άκυρη εκκίνηση και ο αφέτης την άφησε να τρέξει σχεδόν 80 μέτρα πριν την ειδοποιήσει να σταματήσει! Δείτε τα βίντεο.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Απίστευτο λάθος του αφέτη και τελευταία η Σπανουδάκη! (vids)

Μαντάρα τα έκανε ο αφέτης στον τελικό των 100 μέτρων των γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μπιντγκόζ, με «θύμα» τη Ραφαέλα Σπανουδάκη.

Η Γαλλίδα Ζαΐ μαζί με την Ελληνίδα σπρίντερ πραγματοποίησαν άκυρη εκκίνηση χωρίς να αντιληφθούν το σχετικό σήμα, ωστόσο ο αφέτης άφησε τη Σπανουδάκη να τρέξει σχεδόν 80 μέτρα πριν την ειδοποιήσει να σταματήσει!

Δείτε την άκυρη κούρσα της Σπανουδάκη:

Ως αποτέλεσμα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σπατάλησε πολλές δυνάμεις στην άκυρη κούρσα και στη συνέχεια τερμάτισε στην τελευταία θέση ούσα υπερβολικά κουρασμένη αλλά και ιδιαίτερα ενοχλημένη από το λάθος του αφέτη.

Δείτε την κούρσα όπου η Σπανουδάκη ξέμεινε από δυνάμεις:

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές αντιλήφθηκαν ότι τα έκαναν... μούσκεμα και είχαν την απόλυτη ευθύνη για το μπέρδεμα. Έτσι, δεν χρέωσαν καν την άκυρη εκκίνηση σε κάποια από τις επτά αθλήτριες, δείχνοντας απλώς «πράσινη κάρτα», η οποία σημαίνει επανεκκίνηση της κούρσας.