Diamond League Λονδίνου: Στεφανίδη, Κυριακοπούλου, Τεντόγλου σήμερα - Σε ποιο κανάλι θα τους δούμε

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου, θα βρίσκονται στο Λονδίνο για το Diamod League το επόμενο διήμερο. Μαζί τους και ο Τέντογλου στο μήκος.

Diamond League Λονδίνου: Στεφανίδη, Κυριακοπούλου, Τεντόγλου σήμερα - Σε ποιο κανάλι θα τους δούμε

Στο Λονδίνο διεξάγεται σήμερα και αύριο (20 και 21/7/2019) το Diamond League με τις πρωταθλήτριες Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου να επιστρέφουν δυναμικά στο άλμα επί κοντώ.

Το Diamond League θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ HD το Σάββατο και την Κυριακή στις 16:00 το μεσημέρι.

Το ενδιαφέρον στη σημερινή ημέρα είναι στο επί κοντώ και στο μήκος. Να θυμίσουμε ότι, τόσο η Στεφανίδη όσο και η Κυριακοπούλου φέτος, έχουν ξεπεράσει το 4.72 αντίστοιχα στο Diamond League που έγινε στην αρχή της σεζόν στη Σανγκάη.

Πέρα από τις δύο Ελληνίδες, στο επί κοντώ θα συμμετέχουν επίσης και οι Σιντόροβα με 4.77 φέτος, καθώς επίσης, και η Νιούμαν με τη Σίλβα με 4.76.

Ακόμα, ο Μίλτος Τέντογλου πρωταθλητής Ευρώπης Κ23 και κορυφαίος άλτης στο μήκος με 8.32 θα βρίσκεται επίσης στο Λονδίνο για τον αγώνα του σήμερα (20/7), Σάββατο.

Το μήκος μπορεί να μην είναι ενταγμένο στο Diamod League ωστόσο ο αγώνας θα είναι υψηλού επιπέδου με τις συμμετοχές των Ετσεβερία με 8.34 φέτος και Ζαρκ Βίσερ με 8.41